Yritysesittely

Esittelyssä Varsinais-Suomen Ilmanvaihtotekniikka Oy

Varsinais-Suomen Ilmanvaihtotekniikka Oy on puhaltimien ja sähkömoottorien korjaukseen erikoistunut liike. Palvelemme asiakkaitamme Varsinais-Suomen alueella ja lähetysten kautta ympäri Suomea.

Yritys perustettiin vuonna 2015 ja se on saavuttanut nopeasti vahvan maineen alan erikoisosaajana. 

Palveluihimme kuuluu mm. laakeroinnit, tasapainotukset, linjaukset, vuosihuollot, sekä laitteistojen vian selvitykset.

ARVOT

  • Tarjoamme asiakkaalle parhaan mahdollisen informaation.
  • Pyrimme aina hakemaan asiakkaan kannalta parhaan hinta/laatusuhteen.

MISSIO

  • Olemme asiakkaan puolella.
  • Tee niin kuin tekisit itselle.
  • Avoin ja rehellinen.

VISIO

  • Olla alan paras.
  • Tuoda asiakkaalle edullisempi ja laadukkaampi vaihtoehto uusinnan sijasta.

Ilmanvaihtotekniikan alku

Perustin Varsinais-Suomen Ilmanvaihtotekniikan vuonna 2015 tammikuussa. Olin ollut vakituisessa työssä alalla toimivassa yrityksessä jo useita vuosia. Olin tuskastunut silloisiin korjausten onnistumisiin ja laatuun. Mielestäni maksavan asiakkaan saama laatu oli liian heikkoa. Kerroin tekemistäni huomioista ja asiakkailta saamista palautteista työnantajalle. Asioihin ei kuitenkaan muutosta tullut, eikä oma ammattiylpeys antanut periksi, joten aloin selvittämään itsenäisesti mistä homma kiikastaa. Hain iltaisin netistä tietoa alan julkaisuista ja pala kerrallaan asiat alkoivat loksahdella paikoilleen. Kerroin jälleen havainnoistani työnantajalle ja yritin saada lupaa työhön tarvittavien työkalujen hankintaan. Koska itselläni ei sellaisia rahoja palkasta jäänyt kirstun pohjalle, aloin suunnittelemaan ja tekemään itse omaan käyttööni välttämättömimpiä työkaluja, kuten laserlinjaimen ja induktiolämmittimen. Ilokseni huomasin työnlaadun paranevan kohisten. Vielä tänäkin päivänä kohtaan ajoittain tuolloin korjaamani koneen ja totean kaiken olevan hyvin.

Suurin palkka on hyvin tehdystä työstä saatu mielihyvä

Minä pystyn parempaan! Ja siitä ajatus oman yrityksen perustamiseen lähti, puhtaasta halusta osata ja tehdä parempaa. Vuodet 2014-2015 eivät olleet parasta aikaa ottaa riskiä, mutta uskoin vahvasti löytyvän vielä asiakkaita, jotka arvostavat samaa kuin minä.

Nuotit olivat nopeasti selvillä. Halusin erikoistua kapeaan osa-alueeseen ja osata sen todella hyvin. Onhan maassa jo tarpeeksi yrityksiä, jotka tekevät vähän kaikkea ja sinnepäin. Nimen tuli kertoa selkeästi yrityksen toimiala ja logon tuli olla mieleenpainuva. Tärkein kuitenkin oli työn laatu ja asiakkaan saama vastine. Suurin palkka on hyvin tehdystä työstä saatu mielihyvä. Tiedäthän? Se kun näet työsi tuloksen ja meinaat haljeta ylpeydestä. Ei mitään "nopeasti rahat pois ja korjataan sitten vuoden päästä taas".

Alkuun lähdettiinkin kotitoimistosta ja verstaana toimi Hiace:n takakontti, johon oli rakennettu hyllyt ja työtasot. Näin mentiin melkein pari vuotta, kunnes tuli aika vuokrata ensimmäinen halliosake. Toimisto pysyi vielä tuolloin kotona, mutta huomasin kotitoimiston vievän helposti myös vapaa-aikani kotona ja pian olikin aika siirtää toimisto muualle. Tätä varten vuokrattiin erillinen tila toimistolle. Muutamassa vuodessa pieni vuokrahallimme kävi pieneksi ja etäisyys toimistoon kulutti turhaa aikaa, sekä rahaa. Vuokrasopimuksemme ollessa katkolla syntyikin hullu ajatus, jos jostain löytyisi ihan omat tilat. Pitkän etsinnän jälkeen sellainen löytyikin sopivaan hintaan ja kaupat tehtiin. Ensimmäiset kuukaudet meni tilaa remontoidessa. Nyt oli viimein mahdollista saada hyvät työtilat ja toimisto saman katon alle. Nykyiset tilamme ovatkin mahdollistaneet entisestään monipuolisemman palvelun tarjonnan, sekä puhtaan ja kontrolloidun ympäristön töiden suorittamineen. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii tasapainotuspalvelut, joita pystytään nyt tekemään myös omissa tiloissa, sekä erinäiset koneistustyöt.

On ollut ilo huomata omien periaatteiden tuovan hedelmää ja tämä näkyy asiakkailta tulevissa positiivisissa kommenteissa. Usein kuulee sanottavan "työ on mennyt hyvin, jos mitään ei kuulu". Tämä väite on osoittautunut täysin vääräksi sillä positiivista palautetta työn laadusta on ilo saada viikottain. Tässä työssä rikkautta on se, ettei yksikään työ tai työkohde ole samanlainen. Aina pääsee näkemään ja oppimaan uutta. Aina on uusi mahdollisuus tehdä vielä parempaa. Henkilönä olen aika pedantti ja koska työn laatu on itselleni ykkösasia, hoidan vielä nykyäänkin suurimman osan töistä itse.

Ilmanvaihtotekniikka on nopeasti saanut maineen alan erikoisosaajana. Alun vaatimattomista ajoista on kasvanut hieno yritys. Teemme puhtaasti suomalaista käsityötä ja olemme ylpeitä siitä!

 

- Toni Wallin, Yrittäjä/työntekijä

Lorem ipsum dolor sit amet ota yhteyttä!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.