Ilmanvaihtokoneen laakerin vaihto, Turku

Vikaantunut laakeri on yleisin syy ilmanvaihtokoneen aiheuttamiin ääni ongelmiin.

Haluatko laitteiston uusinnan sijasta pitää nykyisen laitteistosi toiminta kunnossa? Ilmanvaihtokoneen laakerin vaihto on oikea palvelu sinulle!

Palvelu tarjoaa loistavan hinta/laatu-suhteen. Mahdollistaen uuden laitteen luotettavuuden huomattavasti pienemmällä kustannuksella. Laakerinvaihto-palvelu sopii kaiken kokoisille puhaltimille.

Ilmanvaihtokoneen laakerin vaihto on ammattilaiselle helppo ja nopea toimenpide, jolla laitteisto saadaan taas toimimaan moitteettomasti. Vaihdamme niin puhaltimien kuin moottoreidenkin laakerit isommillekin asiakkaille ja annamme tekemillemme ilmanvaihtokoneen laakerin vaihdoille takuun.

Moottoreiden vaurioituneet laakeripesät voidaan korjata koneistamalla nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tällöin moottori pystytään vielä kunnostamaan uutta moottoria pienimmillä kustannuksilla.

Varsinais-Suomen Ilmanvaihtotekniikka Oy on ilmanvaihtolaitteiden asiantuntijayritys. Referenssinämme toimii tuhannet onnistuneesti suoritetut korjaus- ja laakerointityöt!

Ota yhteyttä

​​​​​​​

Myönnämme laakerointeihin pitkät takuut

Haluamme tarjota maan parasta laakerointipalvelua. Tästä osoituksena ovat myöntämämme pitkät takuut ja erittäin suuri asiakastyytyväisyys.

  • Laakeroinnille myönnämme 4 vuoden pidennetyn takuun. Tällä pyrimme varmistamaan työmme, sekä tarvikkeiden laadun nyt ja tulevaisuudessa. 
  • Takuu koskee laakerointityötä. Takuu suojaa asiakasta mahdollisten työ- ja materiaalivirheiden varalta, jotka laakerointityössä usein voivat aiheuttaa laakerin hajoamisen.
  • Mikäli asiakkaalla ei ole meiltä tilattua huoltosopimusta, takuu ei koske laakeroinnin jälkeen tapahtuneita laiminlyöntejä.

Takuumme on ainutlaatuinen ja olemmekin ainoa yritys Suomessa, joka myöntää laakeroinnista pitkän takuun kaikille asiakkaille. 

Lähetä ilmanvaihtolaite meille tai tilaa meidät paikalle!

Palvelualuettamme on pääsääntöisesti Varsinais-Suomi –Turku, Raisio, Naantali sekä muut lähikunnat aina 60 kilometrin säteellä. Mikäli korjattava ilmanvaihtolaite sijaitsee kauempana se ei ole meille ongelma. Halutessasi voit myös lähettää laitteesi meille laakeroitavaksi. Kunnostamme laitteen ja lähetämme sen takaisin asiakkaalle.

Kokonaisen ilmanvaihtolaitteen lähettämisen sijaan voit myös lähettää meille vain laitteesi laakeroitavan moottorin tai puhaltimen.

Ota yhteyttä