Ilmanvaihtokoneiden huollot, korjaukset, kuntokartoitukset ja asiantuntijapalvelu

Pyydä tarjous

 

Varsinais-Suomen Ilmanvaihtotekniikka Oy

Varsinais-Suomen Ilmanvaihtotekniikka on ilmanvaihtoalan asiantuntijayritys. Olemme erikoistuneet ilmanvaihtopuhaltimien ja sähkömoottoreiden vian selvityksiin ja korjauksiin. Toimintaamme kuuluu kiinteistöjen ja teollisuuden ilmanvaihto,- savukaasu,- kärynpoisto ja muut vastaavat koneet. 

Olemme alueen johtava ilmanvaihtokoneiden huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys. Painopisteemme on vahvasti työn laadussa. Pyrkimyksemme on tarjota asiakkaalle parasta mahdollista huolto- ja korjausosaamista edulliseen hintaan. 

Kestävä kehitys. Tuemme toiminnallamme kestävää kehitystä. Lähtökohtamme on ensisijaisesti huoltaa ja korjata olemassaolevia laitteita. Mahdollisuuksiemme mukaan pyrimme jatkamaan laitteiden elinkaarta ja näin vähentämään teollisuuden tuottamaa kuormitusta.

Teemme yhteistyötä lukuisten alan yritysten kanssa. Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa sen, että asiakas saa aina tarvitsemaansa apua kilpailukykyiseen hintaan. Myös useat alan yritykset Varsinais-Suomen alueella hyödyntävät osaamistamme huolto- ja korjaustöiden saralla.

Katso yrityksen selvitys Zeckitistä

​​​​​​​

PALVELUALUEEMME

Turku, Raisio, Kaarina, Piikkiö, Parainen, Naantali, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Lieto, Aura, Loimaa ja muut Varsinais-Suomen kunnat 60 kilometrin säteellä. Palvelemme mielellämme myös kauempaa olevia asiakkaita aina koko Suomen laajuudella, tällöin korjattava osa voidaan esimerkiksi lähettää meille huoltoon. Tarjoamme joustavaa palvelua – ota yhteyttä ja kerro, minkälaista palvelua tarvitsisit!

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanit

 

Facebook

Teemme työt laatutakuulla

1. Pitkät takuut

Tavoitteemme ovat korkealla, mistä kertoo laakeroinneista myöntämämme jopa 5 vuoden pidennetty takuu. Olemmekin ainoa yritys Suomessa, joka myöntää vastaavanlaisen takuun ilmanvaihtokoneiden laakerointityöstä.

2. Kunnonvalvontapalvelu
Seuraamme säännöllisesti asiakkaan koneiden kuntoa ja järjestelmämme varoittaa hyvissä ajoin laitteisiin kohdistuvasta vikaantumisesta. Tämä toimii vahvasti asiakkaan eduksi ja auttaa säästämään huomattavasti korjauskustannuksissa.
 

3. Palvelemme koko Suomen alueella
Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ns. laakerointilähetykseen, joka mahdollistaa vikaantuneen laitteen lähetyksen meille ilman välimatkasta koituvaa kustannusta. Asiakas saa täyden palvelun ilman isoja matkakustannuksia.

Ota yhteyttä